Κεντρική A2 Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Ιωνικός
A2

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Ιωνικός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στο Ιωνικό σε μια λύτη εκδήλωση οικογενειακού χαρακτήρα, με την ομάδα να βραβεύει το παρελθόν και το μέλλον του συλλόγου.

Στην εκδήλωση την ομάδα εκπροσώπησαν  οι Σωτήρης Κατούφας, Ανδρέας Κανονίδης, Μάριος Μπατής και Ανδρέας Παπαδόπουλος. Οι πρωταγωνιστές του σήμερα, λοιπόν, βράβευσαν εκείνους του αύριο, τους αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του Ιωνικού που πέρασαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι Νικόλαος Στρατής, Νικόλαος Τζιλιάνος, Παναγιώτης Λεκάκης, Χριστίνα Παλαιοχωρίτη, Νότα Μακαρατζή και Στέλλα Βαρχαλαμά πήραν ακόμη μια επιβράβευση για τη συνέπεια και την προσήλωσή τους στον αθλητισμό και την μόρφωση.

Στην συνέχεια η ομάδα από την Νίκαια, βράβευσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Τον παλαίμαχο διεθνή Κώστα Αλεξανδρίδη, ο οποίος πρωταγωνίστησε με την ιστορική ομάδα του συλλόγου στην Α’ Εθνική και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, ο Αλεξανδρίδης υπηρέτησε το Σύλλογο, ως team manager, πριν αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Παράλληλα, ο Ιωνικός τίμησε και την ΚΑΕ ΑΕΚ για την επιτυχία κατάκτησης του Διηπειρωτικού Πρωταθλήματος, αλλά και του Champions League 2017-18. Το βραβείο το παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΑΚΕ και εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Σταύρος Δουβής. Από τον Πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας, Βαγγέλη Τσάπα, βραβεύτηκε η εταιρία Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου παρόχου στον κλάδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη, με πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών κέντρων. Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης βρίσκεται στο πλευρό του Ιωνικού Νίκαιας, ως μέγας χορηγός, και αρωγός και σε άλλους τομείς του αθλητισμού της χώρας μας δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξή της σε ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες.

Τέλος, για την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού, βραβεύτηκε ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκαιας – Άγιου Ιωάννη Ρεντη, κ. Iωάννης Μπακατσέλος.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ένας διαχρονικός υποστηρικτής της ομάδας, τα Ζαχαροπλαστεία Τολη.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αποκλειστικό: Κάτοικος Αγρινίου ο Tony Woods

Στο ελληνικό παρκέ και συγκεκριμένα στον ΑΟ Αγρινίου επιστρέφει ο Tony Woods. Όπως αναφέρο…