Κεντρική Γ' Εθνική Δυσαρέσκεια από τον Έσπερο! “Επαναλαμβανόμενες άσχημες διαιτησίες σε κομβικά παιχνίδια…” (vid)

Δυσαρέσκεια από τον Έσπερο! “Επαναλαμβανόμενες άσχημες διαιτησίες σε κομβικά παιχνίδια…” (vid)

esperos

Aνακοίνωση εξέδωσε ο Έσπερος με αφορμή την αντιμετώπιση που έχει από την διαιτησία. Μάλιστα ο συγκεκριμένος σύλλογος “ανέβασε” σχετικό video.

Τα όσα αναφέρει:

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό και τη δυσαρέσκειά του με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες άσχημες διαιτησίες σε κομβικά παιχνίδια της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (1ος ΄Ομιλος Νότου).

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αρη Νίκαιας στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας (σκορ 61-65), όταν είδαμε πολλά ανάποδα σφυρίγματα, ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, τα οποία αποδείχτηκαν καθοριστικά για την έκβαση του παιχνιδιού.
Περίεργη αντιμετώπιση είχαμε και στον αγώνα με τον Κεραυνό στο Αίγιο (2/12, σκορ 73-69), αλλά και σε άλλα κομβικά παιχνίδια στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Απομένει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και κάνουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα δεχτούμε από εδώ και στο εξής παρόμοιες διαιτησίες.

Δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό είναι τυχαίο (σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…) ή το γιατί κάποιοι μας κατηγορούν με το απίστευτο και ανήκουστο επιχείρημα ότι δήθεν είμαστε ομάδα από την Ένωση του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, κ. Τάκη Τσαγκρώνη, όμως σε κάθε περίπτωση εμείς νιώθουμε έντονα προβληματισμένοι και δυσαρεστημένοι από όλα αυτά που βιώνουμε και θεωρήσαμε χρέος μας απέναντι στον Σύλλογό μας, να διαμαρτυρηθούμε.

Απομένουν ακόμη 13 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και απαιτούμε ισότιμη μεταχείριση και το κυριότερο, σεβασμό. Μιλάμε, άλλωστε, για μια ομάδα με υγεία, με εκατοντάδες νέα παιδιά στις Ακαδημίες της, η οποία δεν έχει δημιουργήσει ποτέ στο παρελθόν πρόβλημα και που εργάζεται καθημερινά για την πρόοδο του μπάσκετ σε δύσκολες εποχές.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…