Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δεύτερη στα Power Rankings του BCL η ΑΕΚ, σταθερά στη δεκάδα ο Προμηθέας

Δεύτερη στα Power Rankings του BCL η ΑΕΚ, σταθερά στη δεκάδα ο Προμηθέας

dykeokewkaaanol

Τα Power Ranking παρουσίασε το BCL, λίγο πριν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η ΑΕΚ παραμένει σταθερά στη 2η θέση, με τον Προμηθέα να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στην 13η θέση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του BCL για τις τρεις ελληνικές ομάδες:

ΑΕΚ (2η θέση): “Ας προσπεράσουμε όλα τα τυπικά και ας αφήσουμε στον Vince Hunter να πάρει ξανά το όπλο του. Ο ψηλός της AEK είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το βραβείο του MVP της σεζόν, ειδικά μετά τα back-to-back MVP της εβδομάδας βραβεία του… Ρεκόρ στη σεζόν: 23-8”.

Προμηθέας (10η θέση): “Ο Προμηθέας Πάτρας έχασε στην έδρα του την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως, καταλάβετε αυτό: αν νικήσει με 11+ στην έδρα της Bologna και η Besiktas ηττηθεί, θα μπει στην κλήρωση των Play-Off την Παρασκευή ως πρώτος από τον όμιλό του! Επέστρεψε στις νίκες με μια άνετη επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο. Ρεκόρ στη σεζόν: 20-11”.

ΠΑΟΚ (13η θέση): “Ας μην μιλήσουμε γι’ αυτό που συνέβη στην έδρα του Προμηθέα για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντάξει; Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει στο παρκέ και τώρα είναι η σειρά σου να τον ενισχύσεις με το #KeepPAOKalive σε όλο τον κόσμο. Ρεκόρ στη σεζόν: 20-11”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…