Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Χωρίς Καλάθη και Παπαπέτρου στη Ρόδο

Χωρίς Καλάθη και Παπαπέτρου στη Ρόδο

nick calathes

Την προετοιμασία του για το εξ αναβολή παιχνίδι με τον Κολοσσό (25/2, 14:45) ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” έκαναν μία προπόνηση στο “Νίκος Γκάλης” την Κυριακή (24/2) και αμέσως αναχώρησαν για τη Ρόδο, με τον Ρικ Πιτίνο να αντιμετωπίζει δύο πολύ σημαντικές απουσίες.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα, καθώς ο πρώτος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής, ενώ ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από ίωση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ενημέρωση της “πράσινης” ΚΑΕ: “Στη Ρόδο βρίσκεται απο το μεσημέρι της Κυριακής (24/2) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό H Hotels (25/2, 14.45). Νωρίτερα οι “πράσινοι” προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νικ Καλάθης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους και ο δεύτερος καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και νοσηλεύεται στο “ΥΓΕΙΑ”.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…