Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χάτσερ: “Συγκεντρωμένος στο ματς Κυπέλλου και στην πρόκριση”

Χάτσερ: “Συγκεντρωμένος στο ματς Κυπέλλου και στην πρόκριση”

paok hatcher pic

Σε δηλώσεις του ο Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο ματς με την Κύμη για το Κύπελλο και τόνισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος έτσι ώστε να έρθει η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε στον Ρ/Σ “Libero 107,4”:

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Τενερίφη και την πρόκριση του ΠΑΟΚ ως τέταρτος: “Το χθεσινό παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό απέναντι σε μια καλή ομάδα. Μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας και της διοργάνωσης με γεμάτο ρόστερ, ποιοτικούς παίκτες που ξέρει να τιμωρεί τα λάθη και εμείς κάναμε κάποια λάθη. Είχαμε την απουσία τους Γκος, παλέψαμε για τη νίκη, ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχαμε προκριθεί και δεν είχαμε τόσο μεγάλη πίεση. Είμαστε όμως χαρούμενοι και περήφανοι!”.

Για τον ΜακΦάντεν: “Επέστρεψε μετά από τραυματισμό, έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί από τα εφηβικά μας χρόνια και τα καλοκαίρια παίζουμε ένας εναντίον ενός. Είναι μεγάλη χαρά που συναντιόμαστε σε τόσο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος για εκείνον”.

Για την δική του φάση το τελευταίο διάστημα, όντας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Δικεφάλου: “Σίγουρα με την έλευση του 2019, νιώθω καλά, έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κάνω έξτρα δουλειά και μου βγαίνει αυτό τις τελευταίες εβδομάδες, βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου πέρα από το παιχνίδι με την Κύμη. Όλοι στην ομάδα σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Θα κάνω τα πάντα για τη νίκη και την πρόκριση. Όλοι μας θα κάνουμε το ίδιο. Ξέρουμε τι σημαίνει ακριβώς αυτό το παιχνίδι”.

Για τις αναμνήσεις από το παιχνίδι με τον Φάρο: “Δεν ήμασταν όπως έπρεπε σε εκείνο το παιχνίδι και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε εκεί, σε ένα γεμάτο γήπεδο απέναντι σε μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Το σκέφτομαι κάθε φορά όταν η ομάδα έχει ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά της. Και γι΄αυτό είμαι πολύ συγκεντρωμένος για να μην έχουμε τέτοιο σκηνικό”.

Για το γεγονός ότι βρίσκεται η οικογένειά του στην Θεσσαλονίκη: “Επτά συγγενείς βρίσκονται εδώ δίπλα μου. Είναι η τρίτη χρονιά που το κάνουν αυτήν την εποχή. Σαν είναι προγραμματισμένο ταξίδι, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Παίζοντας μπάσκετ σε διάφορες χώρες, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ζήσουμε καινούργια πράγματα”.

Για το πως βλέπει την ομάδα μετά τις αλλαγές στο ρόστερ: “Έχουμε όλα τα εργαλεία, όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε. Σίγουρα μας έφυγαν δύο καλοί παίκτες όπως ήταν ο Μορέιρα και ο Αθηναίου, ωστόσο, εμένα μου αρέσει η ομάδα. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι στα όρια μας και διεκδικούμε τις νίκες. Και από το πρωτάθλημα έχουμε αντιληφθεί πόσο δύσκολα είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια και σίγουρα ξέρουμε πόσο σημαντικό θα είναι αυτό με την Κύμη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για… μάχη και να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …