Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χάτσερ: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στην Κύμη για να τα καταφέρουμε”

Χάτσερ: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στην Κύμη για να τα καταφέρουμε”

paok hatcher pic

Στο φετινό All Star Game στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ουίλιαμ Χάτσερ. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη συμμετοχή του, ενώ μίλησε για την κλήρωση του BCL και για την αναμέτρηση με την Κύμη για τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή του στο ΕΚΟ All Star Game: “Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που μετέχω σε μια τόσο μεγάλη γιορτή όπως το ΕΚΟ All Star Game, εκπροσωπώντας εμένα και την ομάδα μου. Είναι μια μεγάλη τιμή να σε επιλέγουν για ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι μια επιβράβευση για τη σκληρή σου δουλειά όλη τη σεζόν, για το ότι παίζεις καλά και βέβαια είναι σπουδαίο να παίζεις μαζί με τους καλύτερους παίκτες στη Λίγκα. Ανυπομονώ γι’ αυτόν τον αγώνα!”

Πράγματι είναι πολύ ωραίο και για εμάς και για τους φιλάθλους να βλέπουν έναν αγώνα μπάσκετ χωρίς πίεση για τη νίκη, χωρίς άγχος. Θα είναι μια γιορτή και αληθινά δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει και να παίξουμε…”.

Για το ότι το ότι φετινό All Star Game διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη: “Είναι πολύ σπουδαίο ότι το ΕΚΟ All Star Game γίνεται στην πόλη που είναι και η ομάδα μου, ο ΠΑΟΚ, γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια πόλη που αγαπάει πολύ το μπάσκετ και για εμάς είναι πολύ ευχάριστο, καθώς θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Δε θα έχουμε να ταξιδέψουμε κιόλας, οπότε θα είμαστε και πιο καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα!”.

Για το αν σκέφτεται να ετοιμάσει κάτι για να διασκεδάσει τον κόσμο: “Ίσως ετοιμάσω κάποια πράγματα για τον αγώνα, ίσως και όχι, αλλά εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι θα μπω μέσα να το διασκεδάσω και να παίξω για τον κόσμο, να συμμετέχω στη γιορτή όσο πιο καλά μπορώ και να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα”.

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: “Είμαστε πολύ περήφανοι, εγώ κι η ομάδα, για την προσπάθεια μας στην Ευρώπη και στο Basketball Champions League. Αν θυμάστε ξεκινήσαμε άσχημα, με ήττες στους πρώτους αγώνες, όμως καταφέραμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε νίκες πολύ σημαντικές και έτσι να προκριθούμε στην επόμενη φάση, απέναντι μάλιστα σε πολύ καλές ομάδες. Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε περήφανοι και ανυπομονούμε να παίξουμε με όποιον κι αν μας φέρει η κλήρωση”.

Για το αν έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο για την επόμενη φάση: “Δεν έχω καμία ιδιαίτερη προτίμηση, έχουμε την ΑΕΚ, την Μπολόνια, τη Μούρθια. Έπαιξα μαζί τους, έχω εμπειρία και με τις τρεις, τις ξέρουμε, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε αντίπαλο. Με όποιον κι αν παίξουμε θα τα δώσουμε όλα”.

Για τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Κύμη, που είναι νοκ-άουτ: “Ο αγώνας με την Κύμη είναι πολύ σημαντικός, όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίος είναι για τον σύλλογο, πόσο μεγάλη ευκαιρία είναι για να παίξει η ομάδα σε έναν τελικό μετά από χρόνια. Όλοι μας μέσα στην ομάδα περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά. Ξέρουμε ότι η Κύμη αν και δεν είναι μέσα στις τοπ ομάδες του πρωταθλήματος θα είναι πολύ αποφασισμένη, θα παίζει στην έδρα της και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε”.

Τέλος, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης και στους λάτρεις του μπάσκετ να δώσουν το παρών στο σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο: “Θέλω να καλέσω τον κόσμο της Θεσσαλονίκης στο ΕΚΟ All Star Game, να χαρεί το παιχνίδι και τις εκδηλώσεις και να χειροκροτήσει τους παίκτες και όλους όσους συμμετέχουν. Είναι μια γιορτή του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη και ας τη χαρούμε όλοι”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …