Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: “Έπαιξε πιο επιθετικά ο Παναθηναϊκός”

Αταμάν: “Έπαιξε πιο επιθετικά ο Παναθηναϊκός”

Αταμάν

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Αναντολού ΕφέςΕργκίν Αταμάν, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αρχικά στάθηκε στους λογούς του αρνητικού αποτελέσματος, ενώ στην συνεχεία τόνισε πως το “τριφύλλι” άξιζε την νίκη περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

“Ξεκινήσαμε το ματς με πολλά χαμένα σουτ στο ξεκίνημα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Καλάθη. Παίξαμε όμως καλό μπάσκετ. Στο δεύτερο μέρος αφού επιστρέψαμε από την μεγάλη διαφορά και πήγαμε στο -4 προσπαθήσαμε να περάσουμε μπροστά. Όμως, πήραμε βιαστικά σουτ και κάναμε λάθη. Δώσαμε χώρο στον Τόμας στην άμυνά μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που έπαιξε πιο επιθετικά από εμάς και κέρδισε το παιχνίδι».

Για τα σουτ της ομάδας του και το επιθετικό του πλάνο: «Στο πρώτο ημίχρονο εκτελέσαμε το επιθετικό μας πλάνο. Βρήκαμε σουτ, χάσαμε και σουτ με τον Μίσιτς, τον Μπομπουά και τον Σιμόν. Στο δεύτερο μέρος ο Μπομπουά έβαλε κάποια. Όμως, πήραμε και κάποιες υπερβολικές προσπάθειες. Έπρεπε να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα. Όταν το ματς πήγε στους 4 πόντους σταματήσαμε να την κυκλοφορούμε σωστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…