Κεντρική Elite League Απάντηση Πευκοχωρίου σε Καβάλα!

Απάντηση Πευκοχωρίου σε Καβάλα!

peukoxoriermisagias 2

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε η ομάδα του Πευκοχωρίου…«Με έκπληξη διαβάσαμε, παραμονές του μεταξύ μας αγώνα, την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ομάδας της Καβάλας.
Τέτοιου είδους ατυχείς και «επικίνδυνες» ανακοινώσεις θυμίζουν περισσότερο συζητήσεις σε συνοικιακά καφενεία παρά ανακοινώσεις από σωματεία που κοσμούσαν τα γήπεδα της Α1. Οι εκφράσεις και οι υπόνοιες που αφήνει είναι πολύ βαριές και θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να καλέσουν τους ανθρώπους της Καβάλας να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις, όπως και να αποδείξουν αυτά που λένε.
Θεωρούν ότι με αυτή την κίνηση μπορούν να εγείρουν τις εντυπώσεις και να επηρεάσουν καταστάσεις αλλά το μοναδικό που είναι ικανοί να κάνουν είναι να δημιουργούν κλίμα αντιπαλότητας και να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα με μια ομάδα που μέχρι τώρα οι σχέσεις μας ήταν άριστες.
Είμαστε ένα σωματείο με υγεία και με αξιοπρέπεια και δεν θα αφήσουμε καμία διοίκηση ομάδας να μας μπλέξει σε παιχνίδια αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού όταν ειδικά όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα.
<<ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ>> είναι να προσπαθείς ,παραμονές ενός αγώνα, να επηρεάσεις τους διαιτητές προς όφελος σου με σκοπό την νίκη σπιλώνοντας ομάδες ,οικογένειες και υπολήψεις.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…