Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Αντικατάσταση των διαρκείας λόγω νέας έδρας

Αντικατάσταση των διαρκείας λόγω νέας έδρας

panionioss

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε πως λόγω της αλλαγής έδρας που πραγματοποίησε η ομάδα, οι κάτοχοι των διαρκείας θα χρειαστεί να αντικαταστήσουν τα εισιτήρια τους ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα επόμενα ενός έδρας παιχνίδια στο “Σοφία Μπεφόν”.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ: “Oι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, λόγω της αλλαγής έδρας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, από το Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, θα πρέπει να προχωρήσουν στην αντικατάσταση τους για την παρακολούθηση των επόμενων εντός έδρας αγώνων, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο (2/3, 18.00).
Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή (22/2) μέχρι και την Παρασκευή (1/3) και στο χρονικό διάστημα 10.00-17.00, στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προσέρχονται για την αντικατάσταση των καρτών τους, με την προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του εισιτηρίου διαρκείας που ήδη κατέχουν.
Οι κάτοχοι του διπλού εισιτηρίου σε προνομιακή τιμή για την δυάδα των αγώνων ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Ηφαίστου και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Λαυρίου, θα πρέπει να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του εισιτηρίου για τον δεύτερο αγώνα, αντίστοιχα.
H διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Λαυρίου στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος BETSHOP Βasket League, θα αρχίσει την Τετάρτη (27/2) και θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…