Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Τσιτσιπάς, ο νέος Greek Freak του τένις!”
NBA

Αντετοκούνμπο: “Τσιτσιπάς, ο νέος Greek Freak του τένις!”

giannis antetokounmpo 14

Στο περιθώριο των δηλώσεων για την μεγάλη νίκη των Μπακς απέναντι στους Ράπτορς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον Στέφανου Τσιτσιπά που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των φιλάθλων με τα όσα καταφέρνει στο τένις.

Συγκεκριμένα είπε:

“Δεν παρακολουθώ πολύ τένις, περισσότερο ποδόσφαιρο βλέπω πέρα από το μπάσκετ. Πάντως ο Τσιτσιπάς είναι πραγματικά πολύ καλός σε αυτό που κάνει και δεν έχει ταβάνι. Πιστεύω πως το 2020 ή το 2021 θα είναι στους κορυφαίους στο παγκόσμιο τένις και θα έχουμε ένα νέο Greek Freak, στο τένις αυτή την φορά”.

Για την νίκη επί των Ράπτορς: “Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις εκτός έδρας, ειδικά μια τόσο καλή ομάδα όπως οι Ράπτορς. Είναι σπουδαία υπόθεση που όταν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα φάουλ όλοι οι υπόλοιποι βγήκαν μπροστά και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση των Ράπτορς. Πρέπει να παραμείνουμε όμως ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά”.

Για το ότι θα βρεθούν στο All Star Game οι Μίντλετον και Μπαντενχόλζερ:Είναι μεγάλο πράγμα που ο Κρις Μίντλετον και ο κόουτς θα είναι στο All Star Game μαζί μου, για τους Μπακς και την πόλη του Μιλγουόκι. Ο Κρις έχει θυσιάσει πολλά γι’ αυτή την ομάδα και το άξιζε. Είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Είμαστε έξι χρόνια συμπαίκτες και πρώτη φορά είδα τόσο λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ποτέ δεν περιμέναμε να είμαστε μαζί στο All Star Game, πρώτοι στην Ανατολή και με τον κόουτς μας εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…