Κεντρική A2 Ανησυχούν για τους διαιτητές στην Καβάλα
A2

Ανησυχούν για τους διαιτητές στην Καβάλα

Εκτός έδρας με την Ευρώπη Πευκοχωρίου θα αναμετρηθεί η Καβάλα, με την ομάδα της Μακεδονίας να εκφράζει την ανησυχία της για τους διαιτητές της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η Καβάλα τόνισε πως οι συγκεκριμένοι διαιτητές φέρνουν μνήμες από τη σεζόν 2016/17 όταν και η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, με την ομάδα να πιστεύει πως στον αγώνα του Σαββάτου (23/2, 17:00) “πρωταγωνιστές” θα είναι μόνο οι παίκτες.

Αναλυτικά :

“Μετά τον ανακοίνωση των διαιτητών της 19ης Αγωνιστικής της Α2 και συγκεκριμένα με τον ορισμό των διαιτητών κ. Δ.Παφίλη και κ. Ι.Παγώνη στον εκτός έδρας αγώνα της ENERGEAN KAVALA BC με τον Α.Σ. ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ, ξέσπασε θύελλα διαμαρτυριών εκ μέρους των φιλάθλων μας αλλά και μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της Ομάδας.
Ο ορισμός των προαναφερθέντων διαιτητών έφερε στη μνήμη μας “σφαγιαστικές” διαιτησίες της Αγωνιστικής Περιόδου 2016-17, οι οποίες μας στέρησαν τότε, την Παραμονή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Δεδομένης της σπουδαιότητας του αγώνα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για μία επαναλαμβανόμενη ενέργεια εις βάρος μας και ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με άψογη και αμερόληπτη διαιτησία.
Στην αντίθετη περίπτωση, θα είναι ντροπή και όνειδος για το μπάσκετ και δεν θα υπάρξει καμία απολύτως δικαιολογία.
Ευελπιστούμε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα του Σαββάτου, θα το διαμορφώσει η αγωνιστικότητα και ο ιδρώτας των παικτών και μόνον των παικτών, όπως αρμόζει στο άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Καρδίτσα: Κράτησε Καρρά [pic]

Στην Καρδίτσα θα παραμείνει γι ακόμη μία σεζόν ο Θοδωρής Καρράς. Ο ΑΣΚ ανακοίνωσε την αναν…