Κεντρική Basket League Αγγελάκος: ”Να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας”

Αγγελάκος: ”Να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας”

aggelakos kolossos

O Αγγελάκος πιστεύει στο πλάνο της ομάδας και θεωρεί ότι μπορεί να οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα του Κολοσσού κόντρα στην Κύμη.

Αναλυτικά:

Με αυτοπεποίθηση κόντρα στην Κύμη

Γεια σας και πάλι φίλοι μου και καλό μήνα σε όλους!

Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό που θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Παρότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ίσως το καλύτερο πρώτο 20λεπτο τη φετινή σεζόν, στο δεύτερο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Έτσι, το ματς πήγε στην παράταση, όπου δεν μπορέσαμε να βρούμε επιθετικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα.

Τώρα, με αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα πάμε στην Κύμη. Μία ομάδα με πολύ καλές επιθετικές μονάδες, τις οποίες θα πρέπει να σταματήσουμε. Όμως, πάμε με αυτοπεποίθηση, ενώ ο κόουτς Νεραντζάκης έχει ορίσει ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά. Εάν μπούμε με συγκέντρωση, ενέργεια και έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το παιχνίδι.

Αγωνιστικά η εβδομάδα κύλησε καλά για εμάς, χωρίς προβλήματα, ενώ θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω το νέο μας μέλος, τον Μάλκολμ Λι, ο οποίος πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Για άλλη μία φορά, τονίζω πως θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια στο παιχνίδι, ώστε να πάμε στη διακοπή με το θετικό αποτέλεσμα.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…