Κεντρική NBA 43 πόντοι ο απίθανος Γιάννης, άγγιξε το ρεκόρ καριέρας του! (vids)

43 πόντοι ο απίθανος Γιάννης, άγγιξε το ρεκόρ καριέρας του! (vids)

giannis antetokounmpo 6

Σε ένα παιχνίδι με απόλυτα “τρελό” ρυθμό και με τις άμυνες σε ρόλο κομπάρσου, οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με 148-129, στην υψηλότερη φετινή τους scoring επίδοση! Όπως τόνισε κι ο κόουτς, Μάικ Μπούντενχολζερ: “Το σημερινό έμοιαζε περισσότερο με παιχνίδι ABA”, με το πλαίσιο του αγώνα αυτού να ευνοεί έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον απόλυτο ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε “θαύματα” πάνω στο παρκέ.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ σκόραρε 43 πόντους (!), ισοφαρίζοντας τη 2η κορυφαία επίδοση της καριέρας του ενώ, κατέβασε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ κι έκλεψε 3 φορές την μπάλα σε μόλις 31 λεπτά συμμετοχής! Τα ποσοστά ευστοχίας του ήταν αψεγάδιαστα, καθώς ο “Greek freak” είχε 14/18 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 6/11 βολές, σε μια “παράσταση” που αξίζει να έχει μια θέση στο προσωπικό του “πάνθεον”, τουλάχιστον όσον αφορά την πορεία του μέχρι αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Αντετοκούνμπο σκόραρε μέσα από δεύτερες ευκαιρίες, έτρεξε το Μιλγουόκι στον αιφνιδιασμό, δημιουργώντας για τους σουτέρ ή μπαίνοντας ο ίδιος προς το καλάθι, “κατέστρεψε” τους αντιπάλους στα μις-ματς ενώ τιμώρησε όσους επέλεξαν να του δώσουν το σουτ από μακρινή απόσταση. Επίσης, η προστασία του καλαθιού από τη Γουάσινγκτον δεν ήταν καθόλου επαρκής, εξαιτίας της λειψής φροντ-λάιν που διαθέτουν, με τον Αντετοκούνμπο να συνδυάζει τη δύναμη, την ταχύτητα και τον διασκελισμό, προκειμένου να τελειώσει φάσεις.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=ggfX5R6h_GQ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…