Κεντρική NBA 4 ομάδες σε 4 ημέρες για τους Στάουσκας και Μπάλντγουιν! (pic)
NBA

4 ομάδες σε 4 ημέρες για τους Στάουσκας και Μπάλντγουιν! (pic)

Στάουσκας

Οι τελευταίες ημέρες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των ανταλλαγών είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές για τους φανς του NBA, με τις ανακατατάξεις στα ρόστερ των ομάδων να είναι συνεχείς κι αναπάντεχες. Για ορισμένους παίκτες, βέβαια, ισχύει το ακριβώς αντίθετο, με τους Νικ Στάουσκας και Γουέιντ Μπάλντγουιν να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες έχουν περάσει από 4 ομάδες σε διάστημα 4 ημερών! Στάουσκας και Μπάλντγουιν ξεκίνησαν τη σεζόν στους Μπλέιζερς κι ανταλλάχθηκαν μαζί στους Καβαλίερς στις 3 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της συμφωνίας για τον Ρόντνι Χουντ. Χθες, οι Καβς έδωσαν αμφότερους στους Ρόκετς, στην τριπλή ανταλλαγή με πρωταγωνιστές τους Άλεκ Μπερκς και Ιμάν Σάμπερτ ενώ, οι “ρουκέτες” τους έδωσαν στους Ιντιάνα Πέισερς, όπως μετέδωσε πριν από μερικά λεπτά ο ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι!

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, όμως, οι Πέισερς θα αποχαιρετήσουν άμεσα τους Στάουσκας και Μπάλντγουιν, αφήνοντάς τους ελεύθερους, βάσει της νέας ενημέρωσης από τον Γουοζναρόφσκι!

Στην παρακάτω εικόνα, λοιπόν, παρουσιάζεται η πορεία των δύο παικτών εντός των τελευταίων ημερών, με αμφότερους τους Στάουσκας και Μπάλντγουιν να βάζουν τα “γυαλιά” στους μεγαλύτερους ταξιδιώτες της ανθρωπότητας! Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και 5η ομάδα που θα εντάξει κάποιον εκ των δύο στο δυναμικό της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…