Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ζώης Καράμπελας: Ο 17χρονος που τρέλανε κόσμο στο Περιστέρι – Προμηθέας

Ζώης Καράμπελας: Ο 17χρονος που τρέλανε κόσμο στο Περιστέρι – Προμηθέας

zois karampelas peristeri promitheas

Το Περιστέρι φιλοξένησε τον Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Αργύρης Πεδουλάκης έβαλε στο ματς τον 17χρονο, Ζώη Καράμπελα, και ο νεαρός με όσα έκανε άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους παρακολούθησαν το ματς.

Ο 17χρονος κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας σημείωσε συνολικά 9 πόντους έχοντας 3/5 δίποντα και 1/2 τρίποντα, ενώ είχε ακόμη 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και μάζεψε 17 βαθμούς στο ranking σε 20:04 συμμετοχής. Ο νεαρός παίκτης του Περιστερίου είχε πραγματοποιήσει εξίσου καλή εμφάνιση και κόντρα στην ΑΕΚ, όπου είχε οκτώ πόντους με 1/1 δίποντο και 2/4 τρίποντα, είχε δώσει και πέντε ασίστ.

Ο Ζώης Καράμπελας στα 13 ξεκινησε την καριέρα του στην ανδρική ομάδα του Μαρκόπουλου και στα 14 του κατάφερε να βάλει 16 πόντους σε αγώνα της Α’ ΕΣΚΑ με αντίπαλο την Ηλιούπολη και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (74-60). Ο Αργύρης Πεδουλάκης πλέον έχει ακόμη ένα όπλο στα χέρια του, το οποίο μπορεί να του προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη συνέχεια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…