Κεντρική Basket League Ζιάγκος: ”Κλειδί η αμυντική προσήλωση ενόψει Περιστερίου”

Ζιάγκος: ”Κλειδί η αμυντική προσήλωση ενόψει Περιστερίου”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι(5/1,17.30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, με τον  Βαγγέλη Ζιάγκο να τονίζει τη σημασία της αμυντικής προσήλωσης. Από την πλευρά των παιχτών ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος χαρακτήρισε το παιχνίδι τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκο:

Παίζουμε σε μία αήττητη έδρα απέναντι σε έναν αντίπαλο ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις επιθέσεις μισού γηπέδου, με ορθολογικά δομημένες τελικές αποφάσεις. Η αμυντική μας προσήλωση, η συγκέντρωση και η ταχύτητα αντίδρασης στο πίσω μισό του γηπέδου είναι για μας κλειδιά για το αυριανό παιχνίδι, απέναντι σε μία επιθετική λειτουργία που διαβάζει σωστά και μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε αμέλεια ή χαλάρωση στο μισό γήπεδο.
Η ομάδα μας με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει τη δυνατότητα να σημαδεύει παιχνίδια. Οφείλουμε να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι με κάθε αντίπαλο, εντός ή εκτός έδρας”.

Ενώ ο Κώνσταντίνος Οικονομόπουλος δήλωσε:

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με το Περιστέρι να είναι αήττητο στην έδρα του. Εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και σίγουρα θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα είναι ακόμα ένας τελικός για μας, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Τα στοιχείο που θα μας δώσει το θετικό αποτέλεσμα είναι η απόλυτη συγκέντρωση για 40 λεπτά, ώστε να μην έχουμε κενά διαστήματα κατά τη διάρκεια του ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…