Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βατούτιν: “Ήθελαν να διώξω τον Ιτούδη, αλλά…”

Βατούτιν: “Ήθελαν να διώξω τον Ιτούδη, αλλά…”

154711

Την στήριξη του στο πρόσωπο του Δημήτρη Ιτούδη έδειξε για ακόμη μία φορά ο Αντρέι Βατούτιν. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε δηλώσεις του εξήγησε για ποιο λόγο έμεινε το καλοκαίρι ο Έλληνας τεχνικός στην ομάδα, ενώ τόνισε πως δεν ήθελε να κάνει το χατίρι στα ΜΜΕ και να τον απομακρύνει από τον πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Συνεργαζόμαστε καθημερινά με τον Ιτούδη και τον υποστηρίζω. Είναι θέμα σεβασμού. Όταν δουλεύεις κάθε μέρα με έναν άνθρωπο για τρία χρόνια και παίζεις ημιτελικό χωρίς δύο τραυματίες (σ.σ. Ντε Κολό και Χάινς), δεν είναι δίκαιο να ρίχνεις την ευθύνη στον προπονητή. Δουλεύει σκληρά, ξέρει καλά το μπάσκετ και άξιζε να παραμείνει και φέτος. Μετά το περσινό Final 4 ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Όλοι περίμεναν έναν νέο προπονητή. Θα ήταν εύκολο για μένα να τον απολύσω μετά το Final 4 για να κάνω το χατίρι στα ΜΜΕ και τους φιλάθλους, αλλά κατόπιν μεγάλης ανάλυσης σκέφτηκα πως αξίζει έναν ακόμη χρόνο.

Τελειώνουν εννιά συμβόλαια το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε. Όλα εξαρτώνται από το Final 4. Πιστεύω πως είναι ένα έξτρα κίνητρο. Αν θέλεις να μείνεις στην ΤΣΣΚΑ, πρέπει να πετύχεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Έναν κρίσιμο αγώνα επί τουρκ…