Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Να μην δώσουμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ”

Βασιλόπουλος: “Να μην δώσουμε δικαιώματα στον ΠΑΟΚ”

panagiotis vasilopoulos peristeri kolossos rodou

Για την δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έγραψε στο προσωπικό του blog ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο φόργουορντ του Περιστερίου στάθηκε στην δυσκολία του ματς με τον “δικέφαλο”, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας για μια ακόμη φορά,

Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ δύσκολος για μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με μεγάλο βάθος, πολύ έμπειρη και καλά δουλεμένη όπως είδαμε στο βίντεο και όπως φυσικά φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με όλα αυτά που ακούγονται για τον ΠΑΟΚ περί οικονομικών θεμάτων κλπ. γιατί τα παιδιά εκεί έχουν δείξει ότι έχουν μάθει να αγωνίζονται κόντρα σε όλα.

Για αυτούς τους λόγους αλλά και φυσικά επειδή θέλουμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο.

Έχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…