Κεντρική Διεθνή Βασιλειάδης: ”Το βραβείο του MVP δεν είναι για μένα αλλά για ολόκληρη την ομάδα”

Βασιλειάδης: ”Το βραβείο του MVP δεν είναι για μένα αλλά για ολόκληρη την ομάδα”

kostas vasileiadis obradoiro

Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν ο πολυτιμότερος για τον μήνα Δεκέμβριο στο ισπανικό πρωτάθλημα και σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσης του, τόνισε την σημασία να λειτουργεί ως σύνολο η ομάδα για να έρχονται τέτοιες διακρίσεις.

Αναλυτικά:

”Είμαστε μία ομάδα και ως τέτοια δουλεύουμε. Επομένως, το βραβείο του MVP δεν είναι για μένα αλλά για ολόκληρη την ομάδα. Θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ και παίζουμε για να κερδίσουμε. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τραυματισμούς και προβλήματα αλλά πάντα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούμε ως σύνολο σε καλές και κακές στιγμές”.

Για το ματς με την Μπασκόνια: ”Είναι μία ομάδα Ευρωλίγκας, με πολύ ταλέντο και ειδικά στην έδρα της γίνεται ισχυρότερη. Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο, να αμυνθούμε και να τρέξουμε καλά. Αν το κάνουμε, θα έχουμε τις πιθανότητές μας”.

Για τον αγώνα με την Μούρθια: ”Όσοι δεν έχουν μπει ακόμη στην οικογένεια και τις δραστηριότητές μας, θα το κάνουν. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια στην έδρα μας και το κοινό μας. Όπως έκανε την Κυριακή (σ.σ. με την Μάλαγα) να παλεύει μαζί μας για κάθε ριμπάουντ, να πανηυρίζει κάθε καλάθι και να μας ενθαρρύνει κάθε στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…