Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Βασιλακόπουλος: “Ελπίζω να παίξει ο Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο”

Βασιλακόπουλος: “Ελπίζω να παίξει ο Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο”

vasilakopoulos antetokounmpo

Την αισιοδοξία του πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον “Greek Freak”, ενώ αναφέρθηκε και στη δυνατότητα που έχει η ομάδα για μια διάκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΕΟΚ:

“Ποιος δεν θέλει να έχει στην Εθνική του ομάδα έναν πολύ μεγάλο αθλητή που σήμερα παίρνει βραβεία και διακρίσεις στο ΝΒΑ; Είναι ένα παιδί που έμαθε μπάσκετ στην Ελλάδα και η Ελλάδα τον βοήθησε πολύ και πολλές πλευρές. Σήμερα βρίσκεται στις ΗΠΑ παίζοντας με ελληνικό διαβατήριο, το ίδιο συνέβη και με τα αδέρφια του”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρόσθεσε: “Ελπίζω να είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο, όπως και τα αδέρφια του. Είναι μία πολύ καλή οικογένεια που αγαπά την Ελλάδα”.

Σχετικά με τον αν η Εθνική μας ομάδα μπορεί να φτάσει σε μία επιτυχία στο Παγκόσμιο, ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: “Η δυνατότητα υπάρχει, το υλικό υπάρχει. Από εκεί και πέρα, σε αυτές τις συναντήσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τις διακρίσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα, η οποία δεν απαρτίζεται από την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ λόγω της κόντρας που υπάρχει στην Ευρώπη, εξασφάλισε πολύ νωρίς την πρόκριση. Ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο της Κίνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…