Κεντρική Γ' Εθνική Τσεσμετζής: “Η σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό και η συμμετοχή των δύο 15χρονων…”

Τσεσμετζής: “Η σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό και η συμμετοχή των δύο 15χρονων…”

coach tsesmetzis apollon

Πέρα από την πολλή δουλειά που γίνεται καθημερινά σε όλους τους τομείς, ο Απόλλων Καλαμαριάς “κοιτά” -και- το μέλλον και στόχος είναι να “βγάλει” παίκτες από τα “σπλάχνα” του. Το παιχνίδι με τον ΠΟ Ν. Μουδανιών ήταν… ιδιαίτερο δεδομένου πως αγωνίστηκαν οι 15χρονοι, Αλέξανδρος Χρυσοβέργης και Γιώργος Αποστόλου ο οποίος μάλιστα σκόραρε με μια βολή. Για την συμμετοχή των αθλητών του παιδικού τμήματος στον επίσημο αγώνα της “μεγάλης” ομάδας του Απόλλωνα αλλά και για την εύκολη νίκη (94-60) επί του ΠΟ Ν. Μουδανιών μίλησε στο mgskapollon.gr ο Γιάννης Τσεσμετζής.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς είπε:

Για την απόδοση του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον αγώνα της Κυριακής: “Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα είπαμε στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Σχετικά γρήγορα, περίπου από το 10ο λεπτό και μετά, μπορέσαμε και πήραμε μια διψήφια διαφορά η οποία αυξανόταν συνεχώς και αυτή η διαφορά έφτασε στους 34 πόντους (σ.σ. 94-60). Πιστεύω πως η ομάδα των Μουδανιών είναι αξιόμαχη, είναι ομάδα η οποία κάποια στιγμή θα κάνει νίκη και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αφήνουμε πίσω τον αγώνα με τα Μουδανιά. Παίζουμε ένα δύσκολο ματς με τον Αίαντα Ευόσμου”.

Για το ότι απέναντι στον ΠΟ Ν. Μουδανίων αγωνίστηκαν οι 15χρονοι, Γιώργος Αποστόλου και Αλέξανδρος Χρυσοβέργης αλλά και για το γεγονός πως ο Απόλλων Καλαμαριάς κάνει πράξη το ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες στους “μικρούς” του να προωθηθούν σταδιακά στο ανδρικό τμήμα: “Σε αυτό το παιχνίδι με τα Μουδανιά δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν οι δύο 15χρονοι από το παιδικό τμήμα. Μπήκαν μέσα στο ματς προσπαθώντας να πετύχουν καλάθι. Ο ένας το κατάφερε (σ.σ. ο Αποστόλου), ο Αλέξανδρος Χρυσοβέργης δεν τα κατάφερε. Θα τα καταφέρει σε επόμενο παιχνίδι. Θα συμμετέχουν στις προπονήσεις του ανδρικού και θα τους δοθούν οι ευκαιρίες, αρκεί να είναι υγιείς και να κάνουν προπονήσεις με την ομάδα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, αυτή την στιγμή θεωρώ πως υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 αθλητές του παιδικού και του εφηβικού τμήματος οι οποίοι μπορούν και είναι στο χέρι τους να πάρουν χρόνο συμμετοχής στις προπονήσεις και στους αγώνες του ανδρικού. Μπορεί να μην γίνει αυτό στο φετινό πρωτάθλημα όπως έγινε ήδη με τους δύο 15χρονους, μπορεί να μην γίνει στον βαθμό που θέλουμε αλλά την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι στόχος της ομάδας να δοθούν ευκαιρίες σε αθλητές του παιδικού και του εφηβικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…