Κεντρική Γ' Εθνική Τσαούσης: “Έκρινα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω”

Τσαούσης: “Έκρινα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω”

giannis tsaousis

Η παραίτηση του Γιάννη Τσαούση από τον πάγκο του Ερμή Σχηματαρίου έκανε εντύπωση, με τον Έλληνα τεχνικό να εξηγεί σε δηλώσεις του τους λόγους αυτής της απόφασης, μετά από 3,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “stereabasket.gr“:

“Σύμφωνα με το σχεδιασμό που είχαμε κάνει εντός και εκτός γηπέδου με τη διοίκηση από το καλοκαίρι, τα περισσότερα πράγματα σε πολύ μεγάλο βαθμό δυστυχώς δεν υλοποιήθηκαν.

Η καθημερινότητα της ομάδας είναι πολύ δύσκολη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παρ’ όλα αυτά, την ομάδα την φτάσαμε εδώ που είναι, έχοντας σώσει την κατηγορία που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης. Είμαστε στις 7 νίκες με μια νίκη λιγότερη από πέρυσι.

Μην μπορώντας να δουλέψω όπως θέλω και επιθυμώ, έκρινα πως είναι η κατάλληλη στιγμή με την ομάδα σωμένη για να σταματήσω.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, δεν τους αναφέρω ονομαστικά για να μην ξεχάσω κάποιους, τους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα 3,5 χρόνια και πάνω απ’ όλα τους δύο συνεργάτες μου, τον Παναγιώτη Σολομωνίδη και την Ειρήνη Βογιατζάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και βέβαια τον κόσμο του Σχηματαρίου για τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι, η ομάδα να βρει τον δρόμο της, πιστεύω πως θα μαζευτεί η διοίκηση και η ομάδα στο γήπεδο ώστε να κάνει την πορεία του β’ γύρου ακόμα πιο εύκολη. Αν μαζευτούν τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, η ομάδα θα έχει πολύ καλύτερη πορεία από ότι στον πρώτο γύρο.

Τελείωσε ένα πολύ όμορφο ταξίδι 3,5 χρόνων με μεγαλύτερη επιτυχία την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, συν δύο τελικοί ανδρών της Ένωσης με 3 έφηβους στην πεντάδα την πρώτη χρονιά (Κοσμετάτος, Μουλάς, Νάκης), χάνοντας στον τελικό από μια καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα τον Λοκρό. Την επόμενη χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα σχετικά εύκολα, την τρίτη χρονιά χωρίς να μας περιμένει κανείς μετά από 10 χρόνια και πάλι σε Εθνικές κατηγορίες, καταφέραμε να τερματίσουμε 5οι χάνοντας την άνοδο στη Β’ Εθνική για μια νίκη και πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορίας της ομάδας να μην πέσει αμέσως μετά την άνοδό της…

Αυτούς τους 5 μήνες, η ομάδα με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε από την αρχή της σεζόν, έχει καταφέρει να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της από τώρα. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, εις το επανιδείν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…