Κεντρική Elite League Τριανταφύλλου στο ebasket.gr: «Φοβερό συναίσθημα, αφιερωμένη η νίκη σε όλους»!

Τριανταφύλλου στο ebasket.gr: «Φοβερό συναίσθημα, αφιερωμένη η νίκη σε όλους»!

giannis livanos ermis agias

O Λέων Τριανταφύλλου ήταν αυτός που χάρισε με 2 τρίποντα τη νίκη στον Ερμή Αγιάς με 72-71.

Και όμως ο Ελληνας παίκτης το έχει ξανακάνει…Tα Τρίκαλα είχαν πάρει το ντέρμπι με τη Νέα Κηφισιά στην εκπνοή (73-71) πριν από πολλά χρόνια. Τότε, ο Βαγγέλης Καράμπουλας στα 3.1” κέρδισε το φάουλ από τον Νίκο Κακλαμάνο με το σκορ στο 71-71, αλλά αστόχησε και στις δύο βολές, παρά το γεγονός ότι πριν το ματς σούταρε με 86% από τη γραμμή! Ο Σωτήρης Γκιουλέκας που πήρε το ριμπάουντ αρχικά δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τη μπάλα και μετά από 1-2 ντρίμπλες πέταξε τη μπάλα από το ένα καλάθι στο άλλο.

Αυτή πήγε πολύ μακριά από τη στεφάνη εκεί που βρισκόταν ο νεαρός Τριαντάφυλλου που με follow και ανάποδο λέι-απ πέτυχε το νικητήριο καλάθι!

Ο  χρόνος κάνει γυρίσματα και ο Λέων Τριανταφύλλου ξαναέζησε το ίδιο σκηνικό. Ενα ξέσπασμα, των φιλοξενουμένων στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφερε μπροστά την ομάδα του Αιγάλεω 71-66, αλλά τα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Τριανταφύλλου ήταν τελικά εκείνα που έδωσαν τη νίκη στην Αγιά. «Δεν πολυσκέφτηκα όταν πήρα τις προσπάθειες. Εχουμε μάθει στην ομάδα να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να λειτουργούμε σαν ομάδα.Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας για την ανατροπή, μας βοήθησε και η τύχη, οπότε ακολούθησαν πανηγυρισμοί και χαμόγελα. Η 3η θέση είναι μεγάλη επιβράβευση για μας», τόνισε αρχικά ο Τρικαλινός παίκτης, που θυμήθηκε τον αγώνα με την Κηφισιά. «Η χθεσινή νίκη μου θύμισε εκείνη την αναμέτρηση.  Κάθε καλάθι είναι σημαντικό, αλλά όταν πρόκειται για καθοριστικά καλάθια στη λήξη, πάντα το συναίσθημα είναι διαφορετικό. Αλλωστε, για κάτι τέτοια καλάθια ζουν όλοι οι αθλητές. Όμως, ο Ερμής είναι οικογένεια και  αφιερώνω αυτά τα καλάθια σε όλη την ομάδα”.

Φυσικά, οι δυο τελευταίες νίκες ήταν πολύ ιδιαίτερες για όλους, με τον Ερμή Αγιάς να έχει πλέον εξαιρετικό κλίμα με τον Γιάννη Λίβανο και όχι μόνο στον πάγκο του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…