Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τουπάν: “Ήταν όπως το περίμενα η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”

Τουπάν: “Ήταν όπως το περίμενα η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”

axel toupane olympiakos

Στο προσωπικό του blog για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έγραψε ο Άξελ Τουπάν. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που είχε το χθεσινό (4/1) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ενώ τόνισε πως με την Ένωση χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Εμείς σίγουρα ξεκινήσαμε με ιδανικό τρόπο το 2019, καθώς πήραμε μια σπουδαία νίκη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί είχαμε χάσει ήδη δύο φορές από εκείνους και επιπλέον χρειαζόμασταν τους δύο βαθμούς για να ‘ξεχάσουμε’, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, την ήττα από την Νταρουσάφακα. Ήταν μια πραγματικά κακή ήττα.

Στην χθεσινή αναμέτρηση, όμως, κάναμε σπουδαία δουλειά! Βγάλαμε πολύ ενέργεια στο παρκέ και οι φίλαθλοί μας ήταν σπουδαίοι. Το γήπεδο ήταν ακριβώς όπως το περίμενα! Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας ήταν υπέροχη.

Ήταν η πρώτη φορά από τότε που ήρθα που στον Ολυμπιακό που το ΣΕΦ γέμισε ασφυκτικά. Είχα την ευκαιρία να το δω γεμάτο και ως παίκτης της Ζαλγκίρις στους περσινούς προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, όμως, ήταν η πρώτη μου φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού και πραγματικά το απόλαυσα.

Το ίδιο έκαναν και οι δικοί μου άνθρωποι. Η οικογένειά μου είναι ακόμη εδώ, το ίδιο και οι φίλοι μου. Όλοι τους παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αποτέλεσε για εκείνους μια σπουδαία εμπειρία!

Αυτός ο αγώνας, όμως, ανήκει στο παρελθόν και πρέπει άμεσα να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και είχαμε μόλις μια μέρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό.

Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…