Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Δραπετσώνα – Μίλωνας (vid)

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Δραπετσώνα – Μίλωνας (vid)

milonas drapetsona

Ο Μίλωνας συνέχισε το νικηφόρο σερί του, καθώς κέρδισε και την Δραπετσώνα με 85-73. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κορυφή, που κατέχει το Παλαιό Φάληρο, και συνεχίζει τη “μάχη” που δίνει για την άνοδο.

Μετά το παιχνίδι ο αθλητής της Δραπετσώνας, Δημήτρης Κυριαζίδης, δήλωσε ότι η ομάδα του προσπάθησε πολύ απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα και ότι η Δραπετσώνα θα δώσει τα πάντα για να αποφύγει τα play out.

O παίχτης του Μίλωνα, Αργύρης Δεκαβάλλας, δήλωσε ότι η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στην συνέχεια χαλάρωσε. Παρά τις φωνές του προπονητή μας στο ημίχρονο, και αν και στο ξεκίνημα οι φωνές έπιασαν τόπο οδηγώντας την διαφορά στους 19 πόντους, στην συνέχεια και πάλι χαλαρώσαμε και δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ.

Τέλος, ο συνεργάτης προπονητής του Μίλωνα, Άκης Μητρόπουλος, δήλωσε ότι αν και μετράει βέβαια η νίκη, εμάς στο προπονητικό τιμ , μας προβληματίζει το ότι σε πολλά παιχνίδια, η ομάδα μας αν και έχει την δυνατότητα να ξεφύγει κι άλλο στο σκορ, δεν το κάνει.

Δείτε όσα δήλωσαν:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …