Κεντρική NBA Το τριπλ-νταμπλ του Γιόκιτς κι ο… Λάρι Μπερντ! (vid)
NBA

Το τριπλ-νταμπλ του Γιόκιτς κι ο… Λάρι Μπερντ! (vid)

Γιόκιτς Νάγκετς

Οι Ντένβερ Νάγκετς δείχνουν σε μόνιμη βάση ότι το επίπεδό τους έχει ανέβει κατακόρυφα τη φετινή σεζόν, εξακολουθώντας να βρίσκονται στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας, καθώς νίκησαν και τους Νιου Γιορκ Νικς με 115-108. Πρόκειται για την σερί εντός έδρας νίκη της ομάδας του Κολοράντο κι ο ηγέτης της, Νίκολα Γιόκιτς, έπιασε και πάλι δουλειά με τον μοναδικό του τρόπο!

Ειδικότερα, ο Γιόκιτς πέτυχε το 3ο του τριπλ-νταμπλ για φέτος, καθώς και το 19ο της καριέρας του, με 19 πόντους, 14 ριμπάουντ και 15 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής! Επίσης, μοίρασε 3 τάπες και κατόρθωσε να φτιάξει μια στατιστική γραμμή, η οποία έχει να επαναληφθεί από την εποχή του Λάρι Μπερντ, συγκεκριμένα από το 1987!

Ο Γιόκιτς ήταν, ως συνήθως, ο “εγκέφαλος” της επίθεσης των Νάγκετς, λειτουργώντας ως πλέι-μέικερ από κάθε σημείο, στο οποίο λάμβανε την μπάλα. Ο Σέρβος σταρ πάσαρε στους συμπαίκτες του μετά το short roll, έβγαινε ψηλά για να τους τροφοδοτήσει με hand-off ενώ, “σκάναρε” το γήπεδο με απόλυτη ακρίβεια, τόσο καλά, όσο κανένας άλλος ψηλός στο NBA! Επίσης, σκόραρε με ποστ κινήσεις αλλά και με χουκ έπειτα από το πικ-εν-ρολ ενώ πέτυχε κι ένα κρίσιμο τρίποντο στα τελευταία λεπτά.

Τα highlights του Γιόκιτς

https://www.youtube.com/watch?v=2FAQGJ0tmsA

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…