Κεντρική Elite League Το “όχι” του Ιπποκράτη στον Ερμή Αγιάς φέρνει… αγώνα!

Το “όχι” του Ιπποκράτη στον Ερμή Αγιάς φέρνει… αγώνα!

ermisagias2018 2

Κανονικά θα διεξαχθεί η αυριανή (12/1, 17:00) του Ερμή με τον Ιπποκράτη Κω, μιας και το αίτημα των Θεσσαλών για αναβολή του αγώνα λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω ιώσεων δεν έγινε δεκτό από τους νησιώτες.

Αναλυτικά:

“Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής που είχε καταθέσει ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας για το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη, εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε λόγω ιώσεων.

Η ΕΟΚ κατέθεσε το σχετικό αίτημα στη νησιωτική ομάδα, η οποία δεν το έκανε δεκτό και έτσι αύριο το απόγευμα στις 5 θα γίνει κανονικά το τζάμπολ στο κλειστό της Αγιάς, στο οποίο επιστρέφει για το συγκεκριμένο ματς η «μπλε» ομάδα, ελπίζοντας ότι θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της για να την ενισχύσουν και να τη βοηθήσουν να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης που θα της επιτρέψει να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας καλείται να διαχειριστεί μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση στο αυριανό ντέρμπι, αφού οι Κόμματος, Τζόλος, Λόλας, Τριανταφύλλου, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Τσούμας, Νταλός και Τσιλούλης ταλαιπωρούνται από ίωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…