Κεντρική Elite League Το πισωγύρισμα, η αντίδραση και ο ρόλος του Ιβανωφείου

Το πισωγύρισμα, η αντίδραση και ο ρόλος του Ιβανωφείου

Δυο σερί εκτός έδρας ήττες για τον φετινό Ηρακλή είναι πολλές…

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως ο τραυματισμός του Σοκ ήταν καθοριστικός, έχασε η ομάδα τις ισορροπίες της. Πλέον, ο Ηρακλής θα πρέπει να βρει τρόπο να επανέλθει στις ισορροπίες του και να βγάλει τη σταθερότητα των συνεχόμενων νικών. Η πρώτη θέση δεν είναι τόσο εφικτή πλέον,αν και έχει πολύ δρόμο ακόμη το Πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής μπορεί να έχει τραυματισμούς (βλέπε Πολυτάρχου, Κακαρούδη,Λιάπη και Σοκ), αλλά πλέον πρέπει να κλειδωθεί με κάθε τρόπο η 2η θέση και να υπάρχει πλεονέκτημα για την έδρα στα πλέι οφ.

Ο Ηρακλής δεν θα χάσει κανέναν αγώνα στην έδρα του, κάνει μια κοιλιά και σίγουρα το Ιβανώφειο θα είναι ο βασικός παράγοντας για την άνοδο.

Ο Κώστας Μέξας και ο Δημήτρης Καρβέλας θα πρέπει να ενεργήσουν ανάλογα, ώστε να προστατέψουν την ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Ο πρώτος έχει την μπαγκέτα στο παρκέ, ο δεύτερος ανέλαβε ένα πόστο που γνωρίζει πολύ καλά.

Η ήττα στην Κω μπορεί να λειτουργήσει και σαν καμπανάκι, αλλά πλέον απαγορεύονται άλλες ήττες. Με λίγα λόγια, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της ανόδου στο τέλος της χρονιάς θα είναι τεράστια αποτυχία για το μέγεθος ενός τέτοιου σωματείου…

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…