Κεντρική Elite League Το μαγικό 7 και η συνέχεια των καλών εμφανίσεων

Το μαγικό 7 και η συνέχεια των καλών εμφανίσεων

Στο Πευκοχώρι γνωρίζουν καλά πως η πρώτη τους επιδίωξη είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Η ήττα του προηγούμενου Σαββάτου μπορεί να μην άφησε ικανοποιημένους στον τελικό αποτέλεσμα τους Χαλκιδικιώτες, αλλά τουλάχιστον η ομάδα έδειξε να βελτιώνεται με βάση την εικόνα που έδειξε.

Η αναμέτρηση με την Καστοριά είναι πολύ δύσκολη, αφού και οι “γουναράδες” προέρχονται από ήττα. “Είναι ένα παιχνίδι must για εμάς. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο και να φτάσουμε συνολικά τις 7. Νούμερο ικανοποιητικό σύμφωνα με τους στόχους μας”, τονίζει ο Ανέστης Χριστοφορίδης στο ebasket.gr.

Οι νεοφώτιστοι από τη μεριά τους θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, όπως επίσης να κάνουν την αντεπίθεσή τους στον δεύτερο. Λογικό είναι όσο δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και οι παίκτες αποκτούν καλύτερη χημεία, να υπάρχει και καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στο παρκέ.

Αλλωστε, με τους Κάντιτς και Μανούσο, πλέον, μαζί, αλλά και τους πολύπειρους Κιτσούλη-Ακεψιμαϊδη να ηγούνται στην επίθεση, το Πευκοχώρι μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερο και πιο ουσιαστικά στο δεύτερο μισό της Α2, μένοντας κοντά στις θέσεις που οδηγούν και στα πλέι οφ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80 (vid)

Στο Final Four η Φενέρμπαχτσε Η Φενέρμπαχτσε έγραψε ιστορία, καθώς πήρε τη νίκη πρόκριση σ…