Κεντρική Basket League Χολαργός Το ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Λυκογιάννη

Το ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Λυκογιάννη

likogiannis

Στον Χολαργό έχουν αφήσει πίσω τους την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και προετοιμάζονται ήδη για τον αγώνα του Σαββάτου (26/1, 15.30) στο «Βενετόκλειο» με τον Κολοσσό. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, καθώς ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης επιστρέφει στην Ρόδο ως αντίπαλος.

“Σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι ευχάριστο, καθώς θα επισκεφθώ ένα γνώριμο μέρος, όπου θα δω φίλους και συνεργάτες, όμως για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα κοιτάζει το καλύτερο για την ομάδα του”, εξηγεί ο τεχνικός του Χολαργού που κάθονταν στην άκρη του πάγκου του Κολοσσού τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, εμείς στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου αναζητούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσον αφορά την συγκομιδή νικών, ενώ και για τον Κολοσσό είναι ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι”, εξηγεί ο Άρης Λυκογιάννης.

Όσο για τα σημεία που χρίζουν προσοχής στο παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι ξεκάθαρος: “Ένα από τα κλασικά στοιχεία που πρέπει να ελέγξουμε στο ματς είναι ο ρυθμός. Να μην επιτρέψουμε το τρανζίσιον παιχνίδι του αντιπάλου και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, όπου ο αντίπαλος με τους Μαυροειδή και Κέμπτον είναι δυνατός για να φέρουμε το ματς στα δικά μας μέτρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…