Κεντρική NBA Θύμισε… Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ ο Αντετοκούνμπο! (vid)
NBA

Θύμισε… Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ ο Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis jabbar

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει θεμελιωθεί ως ο απόλυτος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς κι ένας εκ των 5-6 κορυφαίων παικτών του πλανήτη, με τα “ελάφια” να τρέφουν ελπίδες πρωταθλητισμού έπειτα από χρόνια και να φιγουράρουν στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας! Ο Έλληνας σούπερ-σταρ είναι ίσως η πιο “εκτυφλωτική” παρουσία στο ρόστερ των “ελαφιών” από την εποχή του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ κι έπειτα, έχοντας τα skills να επαναλαμβάνει ορισμένες επιδόσεις του μυθικού σέντερ!

Ειδικότερα, ο “Greek freak” είχε 43 πόντους, 18 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς κι έτσι έγινε ο 2ος παίκτης στην ιστορία των Μπακς με +40 πόντους και +15 ριμπάουντ μετά τον Τζαμπάρ, τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της ομάδας!

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Γιάννης κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να φθάσει σε τέτοια επίπεδα, εν αντιθέσει με τον Τζαμπάρ, ο οποίος πέτυχε την εν λόγω επίδοση… 33 φορές.

Ο Αντετοκούνμπο έγινε ο 4ος παίκτης τη φετινή σεζόν με +40 πόντους και +15 ριμπάουντ, μετά τους Άντονι Ντέιβις, Τζοέλ Εμπίιντ και Πολ Τζορτζ ενώ, θα πρέπει να αναφερθεί ότι σημείωσε τη δεύτερη κορυφαία scoring επίδοση της καριέρας του, σε συνδυασμό με τη 2η καλύτερη rebunding επίδοση!

Τα highlights του Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=hrNRpNXjIMU

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…