Κεντρική Elite League Τερμα το διάλειμμα (2018), τα κεφάλια μέσα (2019)!

Τερμα το διάλειμμα (2018), τα κεφάλια μέσα (2019)!

Η διακοπή του Πρωταθλήματος σταδιακά αποτελεί παρελθόν για την Α2. Οι ομάδες είχαν την δυνατότητα να ξεκουραστούν, να δουν τα λάθη τους, αλλά και να αναπροσαρμόσουν τους στόχους τους.

Στον Ηρακλή κινήθηκαν έξυπνα και απέκτησαν τον Λιάπη, δίνοντας ακόμα μια λύση στα γκαρντ. Ο Ιωνικός Νικαίας αναμένεται να αποτελέσει πλέον μια ανίκητη ομάδα με τον Μαυροκεφαλίδη στο ρόστερ του και τον Βετούλα να ξέρει πλέον καλά την ομάδα. Ο Ερμής Αγιάς έχει δείξει τις δυνατότητές του και το πιο σημαντικό στοιχείο για την ομάδα της Θεσσαλίας είναι πως νιώθουν σαν οικογένεια την ομάδα τους.

Πάμε τώρα παρακάτω…Η Καστοριά έχει βρει τα πατήματά της, η Καρδίτσα θα βγει ακόμα πιο δυνατή σε σχέση με τη διευρυμένη στελέχωση σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, ενώ Αμύντας και Ψυχικό αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς “εν Αθήναις”. Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων αναμένεται να ανεβάσει απόδοση, ενώ το Πευκοχώρι επιστρέφει πλήρες και γεμάτο λύσεις.

Οπότε, θα δοθεί μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού ανάμεσα σε Ιπποκράτη, Καβάλα, Χαρίλαο Τρικούπη, Κόροιβο, Μαρούσι, Απόλλωνα Πάτρας και Εθνικό. Ο τελευταίος μάλλον είναι το πρώτο φαβορί, αλλά το Πρωτάθλημα της Α2 αναμένεται να συνεχίσει να είναι συναρπαστικό και να μας χαρίζει συγκινήσεις είτε από κοντά στα γήπεδα είτε από τις live streaming μεταδόσεις!

Όμως, όλα τα παραπάνω είναι συμπεράσματα των πρώτων 11 αγωνιστικών και του βαθμολογικού πίνακα. Υπάρχουν ακόμα 19 αγωνιστικές. Καλή χρονιά με υγεία και πολλά καλάθια!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…