Κεντρική Διεθνή Τέπιτς: “Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενόψει της συνέχειας”

Τέπιτς: “Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενόψει της συνέχειας”

Σε δηλώσεις που έκανε ο Μιλένκο Τέπιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αρχικά μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Οπάβα, ενώ στην συνέχεια  τόνισε, πως ήταν σημαντικό που πήραν πολλοί παίκτες λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τέπιτς:

“Θα έλεγα ότι η Οπάβα είναι μία ομάδα που έκανε μία νίκη στην αρχή και από τότε έχει ήττες. Δεν ήταν και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια της. Εμείς θα έπρεπε να δούμε με τον καλύτερο τρόπο όμως το παιχνίδι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι πέρα από τη νίκη ότι πήραν πολλοί παίκτες λεπτά συμμετοχής και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενόψει της συνέχειας”.

Για το ότι δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς και σήμερα είχε καλή παρουσία:

“Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να νικάμε τα παιχνίδια. Πρέπει πάντα να βρίσκουμε κάτι για να βοηθάμε την ομάδα ώστε να φτάσει στη νίκη. Ακόμα και αν η βοήθεια προέρχεται από τον πάγκο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να κερδίζει η ομάδα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Για το αν η φυγή του Αθηναίου διευκολύνει, λόγω θέσης, το παιχνίδι του:

“Όπως είπα, το πιο σημαντικό είναι να βοηθάμε από όποια θέση και όπως μας ζητηθεί. Με την παρουσία και του Τζέφερσον, θα αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που αγωνιζόμασταν. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Χοκς: Μένει Ατλάντα με επέκταση ο Γιάνγκ

Ο 22χρονος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς είναι όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στην ομάδα, κ…