Κεντρική NBA Τάουνς vs Ντέιβις: Μια “μάχη” που έκοψε την ανάσα! (vid)
NBA

Τάουνς vs Ντέιβις: Μια “μάχη” που έκοψε την ανάσα! (vid)

towns davis

Δύο εκ των κορυφαίων σέντερ του πλανήτη, δύο ψηλοί που ενσαρκώνουν απόλυτα το μοντέλο του σύγχρονου ψηλού στο NBA, κονταροχτυπήθηκαν στο χθεσινό ματς των Τίμπεργουλβς εναντίον των Πέλικανς. Άντονι Ντέιβις και Καρλ-Άντονι Τάουνς διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, με τον σούπερ-σταρ της Μινεσότα να αναδεικνύεται νικητής.

Συγκεκριμένα, ο Τάουνς τελείωσε το ματς με 27 πόντους ενώ μάζεψε και 27 ριμπάουντ, επίδοση-ρεκόρ στην καριέρα του και κορυφαία για την τρέχουσα σεζόν ανάμεσα σε όλους τους παίκτες! Αυτό ήταν το 9ο σερί παιχνίδι του με +20 πόντους, με τον “KAT” να παίζει σαν “δαιμονισμένος” από τα Χριστούγεννα κι έπειτα ενώ έφθασε τα 28 φετινά ματς με νταμπλ-νταμπλ, εκτοξεύοντας τους μέσους όρους του (22.4 πόντοι, 12.6 ριμπάουντ, 3 ασίστ ανά αγώνα).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάουνς έγινε μονάχα ο 5ος παίκτης εντός της τελευταίας 20ετίας με +27 πόντους και +27 ριμπάουντ σε ένα ματς, συμπληρώνοντας τους Ντουάιτ Χάουαρντ, Άντρε Ντράμοντ, Κέβιν Λοβ και Ντικέμπε Μουτόμπο (πηγή: Basketball-Reference).

Από την άλλη, ο Ντέιβις σταμάτησε στους 30 πόντους με 10/22 σουτ κι 8/9 βολές ενώ μάζεψε και 14 ριμπάουντ σε 36 λεπτά συμμετοχής. Ο “Brow” βρίσκεται στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του, όσον αφορά τους αριθμούς, με ρεκόρ σε πόντους και ριμπάουντ ανά παιχνίδι (28.9 πόντοι, 13.3 ριμπάουντ) αλλά αδυνατεί να οδηγήσει μέχρι στιγμής τους Πέλικανς στα “μονοπάτια” των πλέι-οφ, με τα σενάρια περί ανταλλαγής-“βόμβας” να εντείνονται.

Τα highlights των Ντέιβις και Τάουνς

https://www.youtube.com/watch?v=tHfg1mE20S4

  • Σέλτικς - Θάντερ Τζέισον Τέιτουμ NBA

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν επίδειξη δύναμης απέ…
  • Στεφ Κάρι Ουόριορς NBA

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Με εκτελεστή τον Στεφ Κάρι οι Oυόριορς έσπασα…
  • Άντονι Εντουαρτς Top 10

    Ο Έντουαρτς στην κορυφή του Top 10

    Ο Άντονι Έντουαρτς στο Νο1 του Top 10 του NBA. Η απίθανη φάση που χάρισε ο Άντονι Έντουαρτ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…