Κεντρική NBA Τα καρφώματα, η τάπα στον Γκασόλ και τα άλλα highlights του Γιάννη (vid)
NBA

Τα καρφώματα, η τάπα στον Γκασόλ και τα άλλα highlights του Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo 9

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον πιο συχνό dunker του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε κατορθώσει να τραντάξει τη στεφάνη στα τελευταία 3 ματς! Απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, όμως, ο Έλληνας σούπερ-σταρ του έδωσε να καταλάβει, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε ακόμα έναν “περίπατο”, με τον ίδιο να γεμίζει τα στατιστικά του σε πολύ περιορισμένο χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για κάτι λιγότερο από 22 λεπτά αλλά πρόλαβε να πετύχει 27 πόντους, να κατεβάσει 11 ριμπάουντ και να μοιράσει 3 ασίστ! Η αιτία της μικρής συμμετοχής του είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι Μπακς είχαν “καθαρίσει” την υπόθεση-νίκη στην 4η περίοδο ενώ, ο Γιάννης είχε φορτωθεί με φάουλ στο 3ο δωδεκάλεπτο, μένοντας στον πάγκο στην πλειοψηφία του.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό ήταν το 30ό νταμπλ-νταμπλ του Αντετοκούνμπο, όσον αφορά την τρέχουσα σεζόν.

Τα απόλυτα highlights του Αντετοκούνμπο από χθες είχαν αμφότερα ως “θύμα” τον Μαρκ Γκασόλ. Ο Ισπανός σέντερ έγινε “πόστερ” από τον Έλληνα σούπερ-σταρ, ο οποίος προσποιήθηκε στο ποστ, γύρισε και κάρφωσε μπροστά του με τρομερή μανία!

Επίσης, ο Γκασόλ επιχείρησε να καρφώσει αλλά συνάντησε μπροστά του ένα θεόρατο “μπλόκο”. Ο Γιάννης συγχρόνισε τέλεια το άλμα του και τάπωσε εμφατικά τον αντίπαλό του, με μια από τις πιο εντυπωσιακές αμυντικές φάσεις του για φέτος.

Κατά τα άλλα, ο Αντετοκούνμπο βρήκε ξανά τον τρόπο να κυριαρχήσει απόλυτα μέσα στη ρακέτα, τόσο στο ανοικτό, όσο και στο μισό γήπεδο.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=XqR3BvlQnhY

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…