Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Συνάντηση Βασιλακόπουλου – Κικίλια

Συνάντηση Βασιλακόπουλου – Κικίλια

Στα γραφεία της ΕΟΚ συναντήθηκαν το πρωί οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Βασίλης Κικίλιας. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση στο πλαίσιο των επαφών που διατηρεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με παλιούς αθλητές. Ο παλιές διεθνής παίκτης, γιατρός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε πολλά ευχάριστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον Βασιλακόπουλο, ενώ οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους όταν βρεθεί ευκαιρία.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

“Μια συνάντηση με πολλές και ευχάριστες αναμνήσεις να ξετυλίγονται πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ, μεταξύ του προέδρου της ομοσπονδίας Γιώργου Βασιλακόπουλου και του παλιού διεθνή παίκτη, γιατρού  και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη ήταν στο πλαίσιο των επαφών που διατηρεί ο κ. Βασιλακόπουλος με παλιούς αθλητές, με τον Βασίλη Κικίλια ανέκαθεν να επισημαίνει ότι δεν έχει ξεχάσει όσα του πρόσφερε το μπάσκετ και η παρουσία του από μικρό παιδί στις αναπτυξιακές ομάδες της ΕΟΚ.

Έτσι, μέσα σε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα “ξέκλεψε” λίγο χρόνο για να επισκεφθεί τα γραφεία, θυμήθηκαν πολλά ευχάριστα οι δυο τους και ανανέωσαν το ραντεβού όταν παρουσιαστεί ευκαιρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Εθνική Μπάσκετ – Στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 34 χρόνια, …