Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Στον “αέρα” η μετακόμιση του Πανιωνίου

Στον “αέρα” η μετακόμιση του Πανιωνίου

berry

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους του Πανιωνίου και τον Δήμο Νέας Σμύρνης, ώστε να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου.

Οι ιθύνοντες του “Ιστορικού”, έθεσαν επί τάπητος κάποια σημαντικά ζητήματα, με στόχο να μην βρεθεί “ξεκρέμαστη” η ομάδα ύστερα από 5 μήνες και τις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Συγκεκριμένα ζήτησαν να βρεθεί παραχωρητήριο μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου, ενώ στην συνέχεια ζήτησαν οι εντός έδρας αγώνες του συλλόγου, να γίνονται στο ίδιο γήπεδο, ώστε οι παίκτες της ομάδας να νιώθουν άνετα.

Επίσης, η ΚΑΕ επιθυμεί να υπάρχει διαθέσιμος χώρος γραφείων εντός του γηπέδου, καθώς και ορισμένα ακόμα πράγματα τα οποία έχει ήδη προθυμοποιηθεί να εκπληρώσει ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης.

Επιπλέον οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκαθάρισαν, πως λόγω και της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Δήμο Π.Φαλήρου την Δευτέρα (21/01) δεν μπορούν να προχωρήσουν σε περαιτέρω ανακοινώσεις για το θέμα του γηπέδου.

Τέλος, η ΚΑΕ έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και με άλλους δήμους των γύρω περιοχών, με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ιστορικό σωματείο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…