Κεντρική Γυναίκες Στην Νίκη Λευκάδας η Τζένα Σμιθ

Στην Νίκη Λευκάδας η Τζένα Σμιθ

Jenna Smith

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Νίκη Λευκάδας, καθώς απέκτησε την Τζένα Σμιθ, ώστε να αντικαταστήσει την Ρουβάνα Κάμπελ.

Η 31χρονη φόργουορντ/σέντερ θα ενισχύσει την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, ενώ στις πρώτες τις δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένη.

Αναλυτικά όσα είπε η Τζένα Σμιθ:

“Eίμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι στην Ελλάδα και στη Νίκη Λευκάδας. Θέλω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των προπονητών και του συλλόγου. Δε μου αρέσει να χάνω και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα φόργουορντ-σέντερ Jenna Smith (1.88, 31 ετών), ενεργοποιώντας την δεύτερη και τελευταία αλλαγή ξένης αθλήτριας. Η Διοίκηση της ομάδας μας να κινήθηκε ταχύτατα ώστε να καλύψει το κενό της Campbell και εν τέλει το κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μια αθλήτρια επιλαχούσα στο Draft του WNBA από τους Washington Mystics το 2010 και έχοντας περάσει με μεγάλη επιτυχία από όλα σχεδόν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Γαλλία, Ισπανία, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Ισραήλ). Τελευταία της ομάδα η ισπανική Bembibre

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…