Κεντρική Β' Εθνική Στάθης: “Να βρούμε τον καλό μας εαυτό”

Στάθης: “Να βρούμε τον καλό μας εαυτό”

panagiotis stathis panerythraikos

Ο Πανερυθραϊκός επιστρέφει στην έδρα του, όπου θα φιλοξενήσει την Ένωση Ιλίου. Ο παίκτης της ομάδας της Νέας Ερυθραίας, Παναγιώτης Στάθης, τόνισε ότι θέλουν να βρουν ξανά τον καλό τους εαυτό και να επιστρέψουν στις νίκες.

Αναλυτικά:

“Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, για πολλούς λόγους. Γι’ αυτό και εστιάσαμε σε αυτό μέσα στην εβδομάδα, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε “διαβασμένοι”, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να εμφανιστούμε όπως πρέπει απέναντι στο Ίλιον και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να επιστρέψουμε στις νίκες.

Εξάλλου, στον πρώτο μας αγώνα για το 2019 αδικήσαμε τους εαυτούς μας, μείναμε μακριά από την πολύ καλή εικόνα που έχουμε ξεκινήσει να “χτίζουμε” τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό και θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να… επαναφέρουμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που δείχνουμε και στις προπονήσεις, τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο μας.

Και, μιλώντας για τον κόσμο του Πανερυθραϊκού, θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν με το ίδιο πάθος και να συνεχίσουν να μας δείχνουν με τον ίδιο τρόπο της αγάπη τους για την ομάδα. Είναι φοβερό συναίσθημα αυτή τους η στήριξη, όποτε παίζουμε εντός. Ελπίζω και αύριο να δώσουν δυναμικό παρών και να βρίσκονται στο πλευρό μας, σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Τέλος, θέλω να αναφερθώ στην ευκαιρία που μου έδωσε φέτος ο Πανερυθραϊκός και ειδικά ο κόουτς Χουχουλής, τόσο σε μένα, όσο και σε άλλα νέα παιδιά. Ο κόουτς με έχει βοηθήσει πολύ και με βελτιώνει σε όλους τους τομείς… Στο παιχνίδι μου, στη συμπεριφορά μου, παντού. Θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του κόουτς, αλλά και της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Νίκες που κρίθηκαν στην παράταση πήραν ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας. Δείτε αναλυτικά τα αποτε…