Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σπανούλης: ”Θέλω να μάθω από τον Μπλατ”

Σπανούλης: ”Θέλω να μάθω από τον Μπλατ”

olympiakos spanoulis

Η Euroleague… εστίασε στον Βασίλη Σπανούλη όπου ο Αξέλ Τουπάν αλλά και ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ενώ ο αρχηγός των ”ερυθρολεύκων” τόνισε ότι στόχος είναι το Φάιναλ Φορ και οι τίτλοι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε: ”Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Euroleague και ένας από τους πιο απλούς ανθρώπους σε ότι έχει να κάνει με το επίπεδο της συγκέντρωσής του και της προσήλωσης σε καθημερινή βάση”,ενώ ο Τουπάν πρόσθεσε:Δίνει πάντα το 100%. Από το ζέσταμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν το πάει ποτέ εύκολα, δίνει τα πάντα στο παρκέ, θέλει να κερδίζει συνέχεια”.

Από την μεριά του ο V-Span σχολίασε για τον Μπλατ:Μου εξήγησε τον ρόλο μου και πως σκέφτεται την ομάδα. Θέλει να παίξουμε γρήγορα, θέλει να κινούμαστε καλά χωρίς την μπάλα, να είμαστε πιο αθλητικοί. Όπου δούλεψε, έφερε καλά αποτελέσματα. Είναι ένας καλός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της Euroleague. Θέλω να μάθω πολλά από αυτόν. Μου αρέσει το σύστημά του και ο τρόπος που θέλει να παίξουμε” και έκλεισε λέγοντας: ”Παίζουμε στον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ για να πάμε στο Final Four και να κερδίσουμε τίτλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…