Κεντρική NBA Σοκ στο NBA από τον τραυματισμό του Ολαντίπο (vid)
NBA

Σοκ στο NBA από τον τραυματισμό του Ολαντίπο (vid)

victor oladipo 1

Πρόκειται για μία εκ των πιο δυσάρεστων ειδήσεων στο NBA εντός της φετινής σεζόν. Ο Βίκτορ Ολαντίπο τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο κι υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση των Ιντιάνα Πέισερς εναντίον των Τορόντο Ράπτορς, γνωρίζοντας ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ σκληρή…

Συγκεκριμένα, ο σταρ των Πέισερς πάτησε πολύ άσχημα στο δεξί του πόδι και σωριάστηκε στο παρκέ, δίχως να μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού

https://twitter.com/HoHighlights/status/1088242197013716994

Όπως φαίνεται και στο αναλυτικό ριπλέι, το πόδι του Ολαντίπο “κόλλησε” στο παρκέ τη στιγμή που έκοψε ταχύτητα και προσπάθησε να πατήσει δυνατά, προκειμένου να σηκωθεί ψηλά.

Κάτω από πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Ολαντίπο αποχώρησε από το παρκέ πάνω σε φορείο, κάνοντας χαρακτηριστικό νεύμα προς το κοινό, το οποίο χάρισε ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα στον άτυχο “αστέρα”.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι ο τραυματισμός του Ολαντίπο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς θα χρειαστεί εγχείριση. Η οριστική διάγνωση, όμως, θα γίνει αμέσως μετά τη μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, όπως ενημερώνει ο ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Σύσσωμος ο κόσμος του NBA έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του, με δεκάδες παίκτες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον Ολαντίπο.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1088253547102257153

Ο Ολαντίπο μετρά 18.8 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ ανά αγώνα τη φετινή σεζόν, έχοντας πάρει την ταμπέλα του σταρ ήδη από πέρσι. Οι Πέισερς διανύουν μια καταπληκτική σεζόν, όντας στην 3η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 32-15, κυρίως χάρη στην καταπληκτική τους άμυνα αλλά οι υπηρεσίες του “Vic” φαντάζουν ανεκτίμητες και θα λείψουν σε υπερθετικό βαθμό.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…