Κεντρική Γυναίκες Σκληρός: “Πετυχημένη η πορεία μας έως τώρα”

Σκληρός: “Πετυχημένη η πορεία μας έως τώρα”

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των Εσπερίδων, Θωμάς Σκληρός, αρχικά μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του Σπόρτιγκ, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο σερί 6 νικών που τρέχει το σύνολο του στην Α1 Γυναικών, κάτι που είχε να γίνει από το 2011.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Σκληρός:

“Από μόνο του το γεγονός ότι φθάσαμε τις έξι συνεχόμενες νίκες στην Α1, κάτι που είχε να επιτευχθεί από τις Εσπερίδες εδώ και εφτά χρόνια, κάνει ήδη πετυχημένη την πορεία μας έως τώρα. Φυσικά, δεν έχουμε ολοκληρώσει τη δουλειά μας, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και πλέον ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, κυρίως γιατί πλέον οι αντίπαλοί μας είναι υποψιασμένοι και έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να μας κερδίσουν.

Εμείς κοιτάζουμε τη βαθμολογία μόνο κάθε Κυριακή και από Δευτέρα ξεχνάμε τα πάντα και επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αντίπαλο και κοιτάμε μπροστά. Είναι απόλυτα φυσικό ότι δεν θα κερδίζουμε πάντα, αλλά είναι σημαντικό ότι αποδείξαμε ότι η ομάδα έχει ψυχή και χαρακτήρα και αρνείται να χάσει ακόμη και όταν είναι σε κακή ημέρα, ακόμη και εάν ο αντίπαλος, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Σπόρτιγκ, παίζει εξαιρετικά. Εμείς συνεχίζουμε, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται και να αντιμετωπίσουμε τα πολύ δυνατά Καλύβια (20/01) και στο τέλος να κάνουμε ταμείο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Εθνική Γυναικών προς Υπουργείο: “Τολμήστε την πρωτοπορία, ανοίξτε τα γήπεδα”

Επίσημη θέση για την αναστολή λειτουργείας των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων γενικότερα και …