Κεντρική Elite League Σκαραφίγκας στο ebasket.gr: “Δεμένος με τον Ερμή, για 40 λεπτά αντίπαλοι, φιλοδοξία και υγεία στον Διαγόρα”

Σκαραφίγκας στο ebasket.gr: “Δεμένος με τον Ερμή, για 40 λεπτά αντίπαλοι, φιλοδοξία και υγεία στον Διαγόρα”

skarafigkas

Είναι ένας προπονητής που έχει δεθεί με τη Λάρισα. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες ήταν ο κόουτς του Ερμή Αγιάς και πλέον την προσεχή 15η αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπος της παλιάς του ομάδας με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Φυσικά,τα συναισθήματα θα είναι ανάμικτα και ο Ελληνας τεχνικός θα πρέπει να είναι ως ένα βαθμό να διαχειριστεί αναμνήσεις και πρέπει…”Σίγουρα, θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς για μένα. Εχω περάσει ωραίες στιγμές στον Ερμή Αγιάς και είμαι δεμένος με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Για μένα ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίο να επιστρέψω στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό προτίμησα να είμαι απόλυτα ειλικρινής για το θέμα που θα έχω. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει πρώτα από ένα καλό ματς, αλλά και τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιοριστούν, όταν δένεσαι”,λέει αρχικά στο ebasket.gr ο έμπειρος κόουτς.

“Το να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Δρυoπιδέων ήταν μια καλή χρονικά συγκυρία και προσπαθούμε να βάλουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ο Ερμής μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και εμείς από τη δική μας μεριά θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Εχουμε έμπειρους παίκτες και στόχος είναι να είμαστε κοντά στα πλέι οφ”, προσθέτει ο νέος τεχνικός του Διαγόρα και πρώην του Ερμή Αγιάς.

Οσο για τους ανθρώπους που διοικούν τος δυο ομάδες. “Και στους δυο συλλόγους υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και πονάνε τις ομάδες. Για 40 λεπτά θα πρέπει να είμαστε ο καθένας προσηλωμένος στον στόχο του, αλλά φυσικά δεν ξεχνάω το δέσιμο έχω με τον Ερμή. Από εκεί και πέρα, στον Διαγόρα ξεκινάμε μια προσπάθεια, που έχει σαν στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.Υπάρχει φιλοδοξία και υγεία σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως αυτά που έζησα στην Αγιά, χαίρομαι που θα ξαναδώ ανθρώπους που με γνωρίζουν και τους γνωρίζω”, τόνισε κλείνοντας ο Γιώργος Σκαράφιγκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…