Κεντρική Elite League Σκαραφίγκας: “Το ματς είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας”

Σκαραφίγκας: “Το ματς είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας”

skarafigkas

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Διαγόρα Δρυοπιδέων, Γιώργος Σκαραφίγκας, μετά την ήττα από τον Ερμή Αγιάς με σκορ 72-71, αρχικά θέλησε να συγχαρεί την πρώην του ομάδα για την νίκη, ενώ στην συνεχεία τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σκαραφίγκας:

“Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για τη νίκη. Το μάτς είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας ούτως ή αλλιώς, έγινε ένα ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκεια και θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου που κατάφερε να αντιστρέψει το τελευταίο δεκάλεπτο. Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στα 40 δευτερόλεπτα και ενώ με τον Κόμματο κάναμε πολύ καλή δουλειά, ο Τριανταφύλλου ήταν αυτός μας πλήγωσε στο τέλος. Περισσότερο η ικανότητα και λιγότερο η τύχη ήταν με την αντίπαλη ομάδα και θα πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι δεν πρέπει να σταματάμε τον αγώνα πριν σφυρίξει ο διαιτητής”.

Ενώ, για την επιστροφή του στο κλειστό της Λάρισας ως αντίπαλος είπε: “Ιδιαίτερα τα συναισθήματα πρίν και μετά το ματς αλλά κατά τη διάρκεια ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνιδι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…