Κεντρική Basket League Σιγκούνας: ”Έτοιμοι να χτυπήσουμε το ματς στα ίσα”

Σιγκούνας: ”Έτοιμοι να χτυπήσουμε το ματς στα ίσα”

2018BLOGESOTERIKHRETHYMNO

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας σχολίασε την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, με τον άσσο του Ρεθύμνου να στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Το μπλογκ του Σιγκούνα:

Έτοιμοι να χτυπήσουμε στα ίσια το παιχνίδι

Πολλούς χαιρετισμούς στους μπασκετικούς μου φίλους, ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και πολλές ακόμα συναρπαστικές μπασκετικές αναμετρήσεις!!!

Για εμάς το 2018 δεν έκλεισε όπως όλοι θέλαμε, μιας και ηττηθήκαμε εντός έδρας από την ομάδα του Ήφαιστου. Ένα παιχνίδι με πολλές εντάσεις από τις πρώτες κιόλας στιγμές του παιχνιδιού, με πολλούς παράγοντες να παίζουν ρόλο στην τελική διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Παρ’ όλα αυτά είμαστε επαγγελματίες, σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τον ιδρώτα μας καθημερινά μέσα στο παρκέ και θα κάνουμε και όλους τους άλλους να μας σέβονται το ίδιο. Αυτό θα το καταφέρουμε με την αγωνιστική μας συμπεριφορά, διότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ, καμία στιγμή να προσπαθούμε και να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, όπως και κάνουμε μέχρι σήμερα.

Λυπάμαι πραγματικά που χρειάστηκε να αναφερθώ στα αυτονόητα, αλλά το Ρέθυμνο Cretan Kings δεν ήταν ποτέ ένα άβουλο σωματείο, με άβουλες προσωπικότητες και ούτε θα υπάρξει ποτέ ένα τέτοιο.

Αλλάζω εικόνα και θα μας μεταφέρω λίγο πίσω στις ημέρες των εορτών, όπου είχαμε πολύ λίγο χρόνο να περάσουμε με τις οικογένειες μας, μιας και το πρόγραμμα είναι τέτοιο, όπου δεν υπάρχει στιγμή χαλάρωσης. Για εμάς ήταν μια κλασσική εβδομάδα αγωνιστικής προετοιμασίας…

Μιας και έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Περιστερίου. Μία ιστορική ομάδα, όπου με την επιστροφή της στην Α1 ,συνεχίζει και έχει μια άξια πορεία. Εμείς απ’ την πλευρά μας είμαστε πολύ καλά διαβασμένοι και έτοιμοι να χτυπήσουμε το παιχνίδι στα ίσα.

Αναμφισβήτητα είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης ώστε να καταφέρεις να είσαι ανταγωνιστικός για 40 λεπτά.

Εύχομαι σε όλους να απολαύσουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δυνατές μπασκετικές αναμετρήσεις!

Ανανεώνουμε το διαδικτυακό μας ραντεβού για το επόμενο Σαββατοκύριακο και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Betshop Basket League!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…