Κεντρική NBA “Βόμβα” με Πορζίνγκις!

“Βόμβα” με Πορζίνγκις!

porzingis

Η είδηση ότι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ζήτησε ανταλλαγή από τους Νιου Γιορκ Νικς, όντας δυσαρεστημένος με την κατεύθυνση του συλλόγου, γνωστοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες. Λίγοι, όμως, θα περίμεναν ότι εντός της ημέρας, το θέλημα του Λετονού σούπερ-σταρ θα γινόταν πραγματικότητα…

Συγκεκριμένα, ο Πορζίνγκις ανταλλάχθηκε στους Ντάλας Μάβερικς, μαζί με τους Κόρντεϊ Λι και Τιμ Χάρνταγουεϊ jr, με τους Νικς να ενσωματώνουν στο ρόστερ τους τον Ντένις Σμιθ jr, τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν και τον Γουέσλεϊ Μάθιους! Ο “γκουρού” του ρεπορτάζ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι ήταν ο πρώτος που κοινοποίησε την τεράστια αυτή είδηση.

Ο Πορζίνγκις, λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να συνυπάρξει με τον Λούκα Ντόντσιτς, σε μια ονειρική ευρωπαϊκή συμμαχία! Επίσης, ο Λετονός “αστέρας” θα λάβει τη σκυτάλη από τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, με τους δύο παίκτες να έχουν τεθεί σε σύγκριση δεκάδες φορές, με γνώμονα το παρόμοιο στυλ παιχνιδιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορζίνγκις δεν έχει δώσει το παρών σε κάποιο παιχνίδι της φετινής κανονικής περιόδου, εξαιτίας της ρήξης χιαστού στο αριστερό πόδι, την οποία υπέστη πριν από έναν χρόνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…