Κεντρική Basket League Χολαργός “Προσωπικότητα και τύχη καθόρισαν το αποτέλεσμα”

“Προσωπικότητα και τύχη καθόρισαν το αποτέλεσμα”

ΠΑΟΚ

Ο Χολαργός πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας, καθώς επικράτησε του Πανιωνίου με buzzer beater του Λαβ. Ο Άρης Λυκογιάννης μετά το ματς τόνισε ότι το αποτέλεσμα καθορίστηκε από την προσωπικότητα και από την τύχη.

Αναλυτικά:

“Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είναι πολλά τα συναισθήματα που υπάρχουν. Το πρώτο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Μείναμε σταθεροί στην προσπάθεια. Δεν θα μιλήσω για τακτική, επιλογές, για πράγματα που έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, μόνο για τον έλεγχο των συναισθημάτων.

Έγιναν πράγματα που έπρεπε να τα διαχειριστούμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, φορτωθήκαμε με αρκετά φάουλ στην αρχή όπως τα τρία του Αγκμπελέσε. Στο δεύτερο ημίχρονο το διαχειριστήκαμε καλύτερα το ματς. Χρεωθήκαμε με πολλές τεχνικές ποινές, που επέτρεπαν στον αντίπαλο να μείνει κοντά στο ματς όταν παίρναμε διαφορά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τον σταθερό έλεγχο των συναισθημάτων. Στο τέλος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η προσωπικότητα των παικτών και ο παράγοντας τύχη καθόρισαν το αποτέλεσμα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…