Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Πάντα η Κύμη έβρισκε λύσεις με εύστοχα τρίποντα”

“Πάντα η Κύμη έβρισκε λύσεις με εύστοχα τρίποντα”

nikos oikonomou panionios

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κύμη και πλέον βρίσκεται από κάτω στον βαθμολογικό πίνακα. Η προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Νίκος Οικονόμου, στάθηκε μετά το ματς στα εύστοχα τρίποντα των γηπεδούχων.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Βλέπαμε ότι μέχρι τώρα η Κύμη σκόραρε μέσα στο γήπεδο της 65-66 πόντους. Είχαμε βάλει κάποιους αμυντικούς στόχους, αλλά νομίζω ότι όταν τρως στο ημίχρονο 50 πόντους και συνολικά 92, τότε δεν έχεις πετύχει κανέναν  από τους στόχους που είχες βάλει στο θέμα της άμυνας. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, βρήκε ρυθμό ο καινούριος ξένος παίκτης της Κύμης.

Είχαμε πει ότι είναι ένας παίκτης που με το που πιάνει την μπάλα εκτελεί, κατάφερε όμως να βάλει 5 τρίποντα στα 2 πρώτα δεκάλεπτα και να αλλάξει τελείως την ψυχολογία. Η Κύμη σούταρε με τρομερά ποσοστά ευστοχίας στο πρώτο ημίχρονο, εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και στο τρίτο δεκάλεπτο και στο τέταρτο, αλλά πάντα η Κύμη έβρισκε τα λύσεις με εύστοχα σουτ έξω από το καλάθι.

Τώρα συνεχίζουμε, είναι πραγματικά πολύ μακρύς ο δρόμος και πρέπει να προσαρμόσουμε σιγά σιγά τον καινούριο παίκτη που είναι δύο μέρες μαζί μας. Τίποτα δεν είναι εύκολο, μπορεί να φαίνεται έτσι στο μυαλό μας, και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση ψυχολογικά γιατί μας περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία που θα συναντάμε σε αυτά τα ματς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κύμης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…