Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Ο Καράμπελας έδωσε και τη ψυχή του”

“Ο Καράμπελας έδωσε και τη ψυχή του”

makis giatras promitheas

Ο Προμηθέας Πάτρας πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Περιστερίου. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, μίλησε μετά το ματς για όσα έγιναν στην αναμέτρηση, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον νεαρό Καράμπελα, που μπήκε στο παιχνίδι και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για την ομαδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά:

“Κάναμε μία μεγάλη νίκη. Νομίζω πως η ομάδα μου ήταν συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ήμασταν μπροστά για αρκετό χρονικό διάστημα και κερδίσαμε δίκαια ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μια εξαιρετική ομάδα που έχει κάνει τρομερό πρώτο γύρο. Εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του Harrow, παρ’ όλα αυτά βρεθήκανε μέσα στο παιχνίδι ο Καράμπελας ο οποίος, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Περιστερίου που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά αλλά και στον ίδιο τον αθλητή που μπήκε μέσα και έδωσε την ψυχή του. Ο Gray έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήτα λες και βλέπαμε τον Stephen Curry. Μετά μπήκε και ο κόσμος του Περιστερίου στο ματς και δημιούργησε μία “καυτή” έδρα. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μου ήταν συγκεντρωμένη και καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε σχετικά εύκολα. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, δεν έχουμε να πούμε πολλά και συνεχίζουμε γιατί την Τετάρτη έχουμε έναν ακόμα τελικό, με την Neptunas και το ταξίδι συνεχίζετε.

Εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα απ’ ότι εντός. Όχι πως υπάρχει πίεση, αλλά νομίζω πως εκτός έδρας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μπορεί τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να προκαλούν κούραση αλλά μας δίνουν και ρυθμό. Έχουμε επίσης, μεγάλο ρόστερ και τώρα που παίζουν όλοι, έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Το Περιστέρι γύρισε το παιχνίδι, ξέραμε πως θα αντιδράσει αλλά κάναμε κι εμείς το ίδιο όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπεράσαμε με τρεις πόντους και δεν αφήσαμε το Περιστέρι να ξανά περάσει μπροστά. Ο Brown μπορεί να ήταν άστοχος αλλά έπαιξε καταπληκτική άμυνα. Κι o Brown είναι ένας παίκτης που παίζει για την ομάδα. Στο τέλος, και ο Park ήταν καθοριστικός κι ο Lypovyy το ίδιο αλλά μην αρχίζουμε και λέμε για τον καθ’ ένα. Η ομάδα έπαιξε καλά και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…