Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Nερό ο Μπλατ, φωτιά ο Σάρας και πάγος ο Κολέ…”

“Nερό ο Μπλατ, φωτιά ο Σάρας και πάγος ο Κολέ…”

toupane

O πατέρας του Αξελ Τουπάν, Ζαν Εμέ, ήρθε στην Ελλάδα ως ομιλητής του ΣΕΠΚ. Πρόκειται για επί σειρά ετών τεχνικό των μικρών ομάδων της Γαλλίας και ο ίδιος μαζί με τον παίκτη του Ολυμπιακού, μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή της Cosmote.

“Είναι πολύ τυχερός τύπος! Και στη Γαλλία είχε τον Βενσάν Κολέ, τον Σάρας Γιασικεβίτσιους και τώρα τον Μπλατ. Είναι τυχερός. Του λέω πάντα, έχεις αυτή την ευκαιρία, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, να είσαι συγκεντρωμένος“, τόνισε ο Ζαν Εμέ Τουπάν.

Ο Αξελ Τουπάν πρόσθεσε: “Νομίζω ότι όπως είπε ο πατέρας μου είμαι τυχερός που έχω όλους αυτούς τους προπονητές. Πριν από αυτούς είχα τον πατέρα μου, είχα τον Τζέρι Στακχάουους (στην G-League) που επίσης είναι εξαιρετικός προπονητής. Επομένως όντως σε αυτόν τον τομέα είχα μεγάλη τύχη. Όλοι είναι μεγάλοι προπονητές, γιατί όλοι έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα”.

Για το πώς θα παρομοίαζε τον καθένα από τους τρεις προπονητές, ο παίκτης του Ολυμπιακού είπε: “Θα έλεγα ότι ο Σάρας είναι πιθανότατα η φωτιά, ο Ντέιβιντ είναι το νερό και ο Βενσάν (Κολέ) είναι ο πάγος… Θεωρώ ότι ο Βενσάν και ο Ντέιβιντ μοιάζουν λίγο. Είναι ήρεμοι αλλά έχουν αυστηρές αρχές…“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…